Kérelmező adatai

HASZNOS TUDNIVALÓ

Az költségtérítési igazoláskérelem benyújtásához elengedhetetlen a piros csillaggal jelölt mező kitöltése, mivel a Magyar Államkincstár a igazolás kiállításához az itt megadott adatokat fogja használni. A telefonszám mező kitöltése nem kötelező de segíti, egyszerűsíti a kapcsolatfelvételt kérdések esetén. Ne felejtse el a legördülő menüből kiválasztani cégbejegyzés (változásbejegyzés) kapcsán illetékes cégbíróságot.

- -

Illetékbefizetési igazoláskérelem

Kérem a Magyar Államkincstárt, hogy készítsen részemre befizetési igazolást az alábbiakban jelzett illeték megfizetéséről és az elkészített, elektronikus aláírással hitelesített befizetési igazolást a megadott e-mail címre küldje meg.

Adatok kapcsolattartáshoz

FONTOS TÁJÉKOZTATÁS

A folyamat véglegesítéséhez elengedhetetlen az NLToken, webes aláíró alkalmazás telepítése! Kérjük, töltse le és telepítse az alábbi linken elérhető telepítő futtatásával.

A telepítés folyamatáról az alábbi útmutatóban részletesen tájékoztatjuk.

NLTOKEN v1.4 LETÖLTÉS ÉS TELEPÍTÉS ÚTMUTATÓ

A kérelem beadása sikeres!

A költségtérítés összegének banki átutalásához szükséges adatok alább láthatók. Az ügyazonosító, illetve az annak alapján kibocsátott befizetési igazolás csak egy ügyben használható fel!

ÚTMUTATÁS BANKI ÁTUTALÁSHOZ

  • Az átutalás során az itt látható adatokat használja.
  • A banki átutalás során a közlemény rovatba feltétlen írja be a 16 számjegyű ügyazonosítót.
  • Kizárólag a 16 jegyű ügyazonosítót tüntesse fel a közlemény rovatban.
  • A közlemény rovat kitöltése során csak a közlemény rovat első sorába írjon.

FONTOS! A közlemény rovatban rosszul, több sorba megadott ügyazonosító, szóköz, plusz adat beírása esetén előfordulhat, hogy az ügyazonosítót nem lehet azonosítani, így az igazolást nem tudjuk kibocsátani.

IGAZOLÁS FELHASZNÁLÁSA

A Magyar Államkincstár az illetékbefizetésről szóló igazolást a kérelem során megadott e-mail címre küldi meg egy elektronikusan hitelesített .dosszie állományban.

LÉPÉSEK

  • .dosszie állomány megnyitása, hitelességének ellenőrzése (A .dosszie formátumban csatolt hitelesített iratok, közokiratok és kiadmányok a NetLock Mokka hitelesítő szoftver használatával, illetve a Microsec e-Szignó programjával tekinthetők meg. )
  • igazolás tartalmának ellenőrzése
  • igazolás állomány mentése további felhasználásra
  • kimentett állomány csatolása, beillesztése elektronikus cégbejegyzési vagy változásbejegyzési kérelembe