Az ügyvéd, ügyvédi iroda, jogi képviselő adatai

HASZNOS TUDNIVALÓ

Az illetékbefizetési igazoláskérelem benyújtásához elengedhetetlen a piros csillaggal jelölt kötelező mezők kitöltése, mivel a Magyar Államkincstár a igazolás kiállításához az itt megadott adatokat fogja használni. A telefonszám mező kitöltése nem kötelező de segíti, egyszerűsíti a kapcsolatfelvételt kérdések esetén. Ne felejtse el a legördülő menüből kiválasztani cégbejegyzés (változásbejegyzés) kapcsán illetékes cégbíróságot.

- -

Egyszerűsített eljárással történő cégbejegyzés


Illetékbefizetési igazoláskérelem

Kérem a Magyar Államkincstárt, hogy készítsen részemre befizetési igazolást az alábbiakban jelzett illeték megfizetéséről és az elkészített, elektronikus aláírással hitelesített befizetési igazolást a megadott e-mail címre küldje meg.

Adatok kapcsolattartáshoz

A kérelem beadása sikeres!

Az illeték összegének banki átutalásához szükséges adatok alább láthatók. Az ügyazonosító, illetve az annak alapján kibocsátott befizetési igazolás csak egy ügyben használható fel!

ÚTMUTATÁS BANKI ÁTUTALÁSHOZ

  • Az átutalás során az itt látható adatokat használja.
  • A banki átutalás során a közlemény rovatba feltétlen írja be a 16 számjegyű ügyazonosítót.
  • Kizárólag a 16 jegyű ügyazonosítót tüntesse fel a közlemény rovatban.
  • A közlemény rovat kitöltése során csak a közlemény rovat első sorába írjon.

FONTOS! A közlemény rovatban rosszul, több sorba megadott ügyazonosító, szóköz, plusz adat beírása esetén előfordulhat, hogy az ügyazonosítót nem lehet azonosítani, így az igazolást nem tudjuk kibocsátani.
Kizárólag, abban az esetben érkezik be az igény a Magyar Államkincstárhoz, ha arról visszaigazoló emailt kapott az igénylő ügyfél az aláírást követően.

IGAZOLÁS FELHASZNÁLÁSA

A Magyar Államkincstár az illetékbefizetésről szóló igazolást a kérelem során megadott e-mail címre küldi meg egy elektronikusan hitelesített .dosszie állományban.

LÉPÉSEK

  • .dosszie állomány megnyitása, hitelességének ellenőrzése (A .dosszie formátumban csatolt hitelesített iratok, közokiratok és kiadmányok a NetLock Mokka hitelesítő szoftver használatával, illetve a Microsec e-Szignó programjával tekinthetők meg. )
  • igazolás tartalmának ellenőrzése
  • igazolás állomány mentése további felhasználásra
  • kimentett állomány csatolása, beillesztése elektronikus cégbejegyzési vagy változásbejegyzési kérelembe