Az ügyvéd, ügyvédi iroda, jogi képviselő adatai

HASZNOS TUDNIVALÓ

Az illetékbefizetési igazoláskérelem benyújtásához elengedhetetlen a piros csillaggal jelölt kötelező mezők kitöltése, mivel a Magyar Államkincstár a igazolás kiállításához az itt megadott adatokat fogja használni. A telefonszám mező kitöltése nem kötelező de segíti, egyszerűsíti a kapcsolatfelvételt kérdések esetén. Ne felejtse el a legördülő menüből kiválasztani cégbejegyzés (változásbejegyzés) kapcsán illetékes cégbíróságot.

- -

Egyszerűsített eljárással történő cégbejegyzés


Illetékbefizetési igazoláskérelem

Kérem a Magyar Államkincstárt, hogy készítsen részemre befizetési igazolást az alábbiakban jelzett illeték megfizetéséről és az elkészített, elektronikus aláírással hitelesített befizetési igazolást a megadott e-mail címre küldje meg.

Adatok kapcsolattartáshoz

FIGYELEM! ÚJ ALÁÍRÓ ALKALMAZÁS

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy a kérelmező rendszer első használata alkalmával a DesktopSign alkalmazás telepítésére lesz szükség. Amennyiben már telepítette a DesktopSign alkalmazást, úgy kérjük, futtassa azt az elektronikus aláírás elkészítéséhez.

DesktopSign letöltése

A kérelem beadása sikeres!

Az illeték összegének banki átutalásához szükséges adatok alább láthatók. Az ügyazonosító, illetve az annak alapján kibocsátott befizetési igazolás csak egy ügyben használható fel!

ÚTMUTATÁS BANKI ÁTUTALÁSHOZ

  • Az átutalás során az itt látható adatokat használja.
  • A banki átutalás során a közlemény rovatba feltétlen írja be a 16 számjegyű ügyazonosítót.
  • Kizárólag a 16 jegyű ügyazonosítót tüntesse fel a közlemény rovatban.
  • A közlemény rovat kitöltése során csak a közlemény rovat első sorába írjon.

FONTOS! A közlemény rovatban rosszul, több sorba megadott ügyazonosító, szóköz, plusz adat beírása esetén előfordulhat, hogy az ügyazonosítót nem lehet azonosítani, így az igazolást nem tudjuk kibocsátani.

IGAZOLÁS FELHASZNÁLÁSA

A Magyar Államkincstár az illetékbefizetésről szóló igazolást a kérelem során megadott e-mail címre küldi meg egy elektronikusan hitelesített .dosszie állományban.

LÉPÉSEK

  • .dosszie állomány megnyitása, hitelességének ellenőrzése (A .dosszie formátumban csatolt hitelesített iratok, közokiratok és kiadmányok a NetLock Mokka hitelesítő szoftver használatával, illetve a Microsec e-Szignó programjával tekinthetők meg. )
  • igazolás tartalmának ellenőrzése
  • igazolás állomány mentése további felhasználásra
  • kimentett állomány csatolása, beillesztése elektronikus cégbejegyzési vagy változásbejegyzési kérelembe